Версія для слабозорих

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Open menu

Меню

Open menu

Посилання

 

gerb12

header logo

ukc

 

НАШ QR-кодqrcode

Вхід на сайт

 

Забезпечте холодильники термометрами для контролю температурного режиму зберігання

Дотримуйте температури +4°С або нижче в холодильнику та не вище -4°С у морозильній камері

Тримайте закритими дверцята холодильника та морозильної камери, коли немає світла*

Помістіть контейнери із замороженою водою в холодильник, якщо світла немає понад 4 год

Придбайте сухий або блоковий лід та зберігайте його в морозильній камері

Зберігайте продукти харчування, які швидко псуються, у термоконтейнері або термопакетах із холодоелементами, на балконі за мінусової температури, у погребі чи підвалі в закритих ємностях

Намагайтеся не куштувати їжі, під час зберігання якої не дотримували відповідних температурних умов

Позбудьтеся їжі, якщо виникли сумніви щодо її безпечності через незвичний запах, колір, консистенцію, текстуру

Уникайте подальшої реалізації продуктів харчування, які швидко псуються, якщо вони зберігалися в холодильнику за температури вище +15°C протягом 4 год або довше

Готуйте страви в невеликій кількості, щоб спожити їх у день приготування і не залишати в холодильнику на наступний день

Уникайте повторного заморожування продуктів харчування

Намагайтеся не закуповувати продукти харчування, які швидко псуються, про запас

Заготовляйте ті продукти харчування, які не потребують спеціальних температурних умов зберігання або найменше втрачають якість без холодильника

Споживайте лише після повторної термічної обробки охолоджені страви, під час зберігання яких дотримували відповідних температурних умов

Приділяйте особливу увагу харчовим якостям заправлених салатів, паштетів, супів-пюре, супів молочних, соусів, млинців із м’ясом або сиром кисломолочним, січених виробів із м’яса, птиці, риби

* Продукти харчування залишаються безпечними 4 год у холодильнику, 48 год — у повній морозилці, 24 год — у напівпорожній морозильній камері.

 

Copyright © 2024 ОЗ "Шпанівський ліцей" Rights Reserved.