Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
№ п/п | Найменування товару | Технічні та якісні характеристик товару |
1. | Свинина (м'ясо свинини - задня, лопаточна, тазобедерна та шийна частини без сала, без кісток, не жирне 1-ї категорії свіжо-охолоджене) | Якість товару має відповідати вимогам стандартів та наступним вимогам: м’ясо свинини (свіжо-охолоджене), задня, лопаточна, тазобедрена та шийна частини без сала, без кісток, не жирне 1-ї категорії. Запах, смак - чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Фасований товар, вагою по 0,5-8 кг, з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). |
2. | Курятина (філе куряче свіжо-охолоджене) | Якість товару має відповідати вимогам стандартів та наступним вимогам: м’ясо куряче (свіжо-охолоджене) (філе куряче) має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню біло-рожевого кольору, бути добре знекровлене, чисте, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, без залишків пір’я, пуху, пеньків та волосоподібного пір’я, подряпин, розривів поверхні, плям, без кісток та шкіри, синців, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Фасований товар, вагою по 0,5-8 кг, з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). |
3. | Курятина (окремі порційні частини, стегно) | Стегно куряче, не нижче І категорії, повинно бути вітчизняного виробника, охолоджене, вищого ґатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не обвітрена, з повністю видаленим оперенням. М’язи пружні, еластичні. Четверть повинна мати запах властивий доброякісному м’яса птиці, без сторонніх запахів. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів (п.1.4 Спільного наказу МОНУ та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р №142-5). Ці дані повинні бути відображені в документах, які підтверджують якість товару. Курятина повинна відповідати умовам ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. Фасування товару в картонній коробці, плівці; з етикетками, які містять інформацію щодо товару (дата і час виготовлення, виробник, кінцева дата реалізації тощо). Кожна партія повинна супроводжуватись документами (накладними, документами, які засвідчують якість та безпеку). М'ясо І категорії. Не повинно мати згустків крові, забруднень. Без ГМО. |
Очікувана вартість предмету закупівлі визначена виходячи з необхідної кількості сирних продуктів на відповідний період та ціни на сирну продукцію.