Версія для слабозорих

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Open menu

Меню

Open menu

Посилання

 

gerb12

header logo

ukc

 

НАШ QR-кодqrcode

Вхід на сайт

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Опорний заклад “Шпанівський ліцей Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області”; 35301, вулиця Шкільна, будинок 2а, село Шпанів, Рівненський район, Рівненська область; код за ЄДРПОУ – 24178300; категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.
  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (помідори свіжі, огірки свіжі, капуста свіжа, перець солодкий, цибуля ріпчаста, часник, буряк столовий, морква, лимони, банани, апельсини, яблука, сливи, груші, виноград, мандарини)
  3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-03-003040-a
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Найменування товару

Технічні та якісні характеристик товару

1.       

Помідори свіжі

Плоди томатів мають бути свіжими, цілими, чистими, здоровими, неперезрілими, щільними, не роздавленими, без нетипової зовнішньої вологи, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків. Допускаються на плодах томатів легкі натиски від тари. Не допускаються гнилі. Вирощені в природних умовах без вмісту хімічних речовин, без ГМО

2.       

Огірки свіжі

Огірки свіжі мають бути цілими, свіжими, чистими, нормальної структури та форми, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою або без неї. Не допускаються гнилі. Вирощені в природних умовах без вмісту хімічних речовин, без ГМО

3.       

Капуста свіжа

Капуста за характеристикою і нормою - ранньостигла, середньостигла та пізньостигла. Товарний сорт - перший. Качани повинні бути свіжими, цілими, щільними, цілком сформованими, різного ступеня щільності (не пухка), не пошкодженими шкідниками. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, Без  загнилих, жовтих, зів’ялих та забруднених листків. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг. Відповідно вимогам стандартизації та сертифікації України.

4.       

Перець солодкий

Видовжені плоди, довжиною 8-10 см., D=5-7см

Перець овочевий свіжий, плоди цілі, чисті, сформовані, непошкоджені, смак і запах характерний солодкому перцю.

Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Не допускається наявність з механічними пошкодженнями, пошкоджених сільськогосподарськими шкідниками, тріснутих, гнилих, запарених, морожених.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України. ДСТУ 7075:2009

5.       

Цибуля ріпчаста

Цибуля ріпчаста має бути не пошкодженою, високоякісною (гнила і зіпсована не допускається), чистою, не підмороженою, властива для даного ботанічного сорту форми і кольору, без порожнього та твердого денця, без комах-шкідників та слідів від їхніх пошкоджень, не проросла, достатньо сухою (з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою), без надлишкової поверхневої вологості та без стороннього запаху та присмаку. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг.

6.       

Часник

Головки сухі, без стебел, D = 3-5 см., фасування в сітках.ДСТУ-4948:2008

Головки тверді, свіжі однорідного  світло-молочного кольору, без пошкоджень та плям, не заражені сільськогосподарськими шкідниками, без ознак гнилі

Смак і запах – без стороннього запаху і присмаку.

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України.

7.       

Буряк столовий

Буряк столовий першого гатунку. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, не гнилі, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних в рівень з плечиками коренеплода. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Не пошкоджені шкідниками. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг.

8.       

Морква

Морква столова. Коренеплоди мають бути гладенькими свіжими, цілими, чистими, незів'ялими, не тріснутими, не підмороженими, без пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, правильної форми та забарвленню типової для ботанічного сорту, з довжиною черешків не більше 2 см або без них. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг. Відповідно вимогам стандартизації та сертифікації України.

9.       

Лимони

Плоди мають бути цілі, чисті, щильні, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, без пошкоджень шкідниками , без уражень хворобами, не в’ялі, не підморожені, колір жовтий, без плям.

10.   

Банани

Банани повинні бути вищого ґатунку, свіжі, цілі, чисті, з жовто-зеленкуватим забарвленням шкірки, та з незначними залишками зелені на кінцях. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, без пошкоджень шкідниками, не уражені хворобами, без плям. За розміром -середні. Не допускаються плоди підморожені.

11.   

Апельсини

М`якоть плодів солодка, соковита. Вирощені в природних умовах без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО.  Апельсини свіжі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Розмір – середній, кожура середньої щільності, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ.

12.   

Яблука

Повинні бути свіжі, столові, порційні, середнього розміру, стиглі, цілі, чисті, без сторонніх запахів та присмаків, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкодження шкідниками. Плоди за формою і забарвленням, властиві даному помологічного сорту, з плодоніжкою або без неї, але без пошкоджень шкірки плоду.

13.   

Сливи

Повинні бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, без механічних пошкоджень, без плісняви та гнилі, без пошкоджень шкідниками та хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Забарвлення – притаманне даному виду. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалося їхнє належне зберігання. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО. Поставка товару здійснюється відповідно до сезону.

14.   

Груші

Плоди по формі і кольору властиві для даного ботанічного сорту, цілі, чисті, без зайвої вологи, без пошкоджень, з плодоніжкою цілою чи зламаною, без пошкодження шкіри плоду. Смак і запах: Солодкий, властивий помологічному сорту,  не менше 55 мм. Вага плоду: 150-220 г; товарний сорт: вищий.

15.   

Виноград

Повинен бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Ягоди мають бути цілі, здорові, чисті, щільні, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, пошкоджень шкідниками та хворобами, не в’ялі, достатньої зрілості, колір відповідного виду, без плям. Товар повинен постачатися в належній тарі, яка відповідає характеру товару і захищає від пошкоджень під час транспортування (доставки), упаковують в дерев’яні ящики або картонні коробки. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО. Поставка товару здійснюється відповідно до сезону

16.   

Мандарини

Повинні відповідати показникам якості ДСТУ, свіжими, цілими, чистими, не в`ялими, не порізаними, не прижатими, не пошкодженими, без гнилі, без механічних пошкоджень. Розмір – середній, кожура середньої щільності.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: закупівля здійснюється на очікувану вартість потреби в продуктах харчування на 2023 рік.
  2. Очікувана вартість предмета закупівлі на період 01 січня 2023 року – 31 грудня 2023 року становить 337 000,00 грн.

Очікувана вартість предмету закупівлі визначена виходячи з необхідної кількості сирних продуктів на відповідний період та ціни на сирну продукцію.

Copyright © 2024 ОЗ "Шпанівський ліцей" Rights Reserved.