Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру
бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4 1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в
Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та
громадських формувань, його категорія: Опорний заклад «Шпанівський ліцей
Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області»; 35301, Україна,
Рівненська область, Рівненський район, село Шпанів, вулиця Шкільна, будинок 2а; код за
ЄДРПОУ – 24178300; категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби
держави або територіальної громади.
2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним
словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно
кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин
предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 15540000-2 - Сирні
продукти (Сир твердий, сир кисломолочний)
3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-12-22-006004-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
1.Сир кисломолочний з коров’ячого молока повинен мати вміст жиру 9%,
відповідати ДСТУ4554:2006. Повинен мати білий або злегка кремовий колір, з
ніжним кисло - молочним смаком, ніжна пухка консистенція, без сторонніх запахів,
без виділення сироватки. Не повинно бути ознак забруднення, плісняви. Термін
придатності до 7 діб.
2.Сир твердий з коров’ячого молока, відповідно ДСТУ 6003:2008 або 4421:2005
жирністю не менше 45 %, з рівним міцним покриттям без пошкоджень. Не повинно
бути сторонніх запахів, присмаку гіркоти, плісняви. Термін придатності до 150 діб.
5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: закупівля здійснюється на
очікувану вартість потреби в продуктах харчування на 2023 рік.
6. Очікувана вартість предмета закупівлі на період 01 січня 2023 року – 31 грудня
2023 року становить 187 000,00 грн.
Очікувана вартість предмету закупівлі визначена виходячи з необхідної кількості
сирних продуктів на відповідний період та ціни на сирну продукцію.